Glossari Pneumàtic

Com seria el món si a l'Antiga Roma s'hagués generalitzat ja l'ús de les màquines de vapor, els dirigibles creuessin els cels i uns enormes trens de vapor unissin terres distants?
En aquesta trepidant barreja d'ucronia i steampunk, en la qual la tensió entre Roma i la Xina és a punt d'esclatar, en Marcus, un noi de províncies, ha d'anar a Barcinomagna a buscar proves per alliberar el seu pare, empresonat injustament. Però el seu viatge es complicarà molt més del que mai hauria pogut sospitar, i coneixerà una antiga disciplina oriental, els odis de la xenofòbia, els tumults de la revolució, un amor impossible..., i un complot de grans proporcions.

Aquest és el glossari de la novel·la La República Pneumàtica de J. Valor Montero, publicada per l'editorial Cruïlla dins el segell Camp a través, il·lustrat per Laura Llimós amb imatges extretes de “Barcelona Roman Stemapunk”, una novel·la multimedia interactiva en la que s'imagina que l'ambient de “La República Pneumática” s'ha convertit en videojoc en un futur proper.

Web editorial Cruïlla

2 Comments

 1. La república pneumàtica | Llegir Cruïlla
  February 4, 2015

  […] aquí el glossari de La república […]

  Reply
 2. LA REPÚBLICA PNEUMÀTICA. BALL DE SERPS (2015) – Jaume Valor | El Biblionauta
  September 30, 2016

  […] edició excel·lent (amb un extens apèndix final que manca a l’edició catalana, només on-line al web) ha deixat a mitges els lectors en […]

  Reply

Leave a Reply