El passat dissabte vam presentar el projecte ØMNI SERIES i la seva primera temporada amb el títol Barcelona Roman Steampunk. Va ser dins la programació de la II Setmana Retrofuturista de Barcelona, que aquest any, es celebrava a l’Ateneu de Fabricació de Les Corts.

Durant la presentació vam mostrar imatges inèdites de la sèrie, i vam explicar l’origen del projecte i l’evolució del desenvolupament del món Roman Steampunk.

Recordeu que durant les properes setmanes us anirem informant de les novetats de cara a l’estrena de Barcelona Roman Steampunk. Paciència, ja falta poc!El pasado sábado presentamos el proyecto ØMNI SERIES y su primera temporada con el título Barcelona Roman Steampunk. Fue dentro de la programación de la II Semana retrofuturista de Barcelona, que este año, se celebraba en el Ateneo de Fabricación de Les Corts.

Durante la presentación mostramos imágenes inéditas de la serie y explicamos el origen del proyecto y la evolución del desarrollo del mundo Roman Steampunk.

Recuerdad que durante las próximas semanas os iremos informando de las novedades apuntando a la estrena de Barcelona Roman Steampunk. Paciencia, ya falta poco!Last Saturday we presented the project ØMNI SERIES and his first season Barcelona Roman Steampunk. It was within the program of the II Semana Retrofuturista of Barcelona, held at the Ateneu de Fabricació de Les Corts.

During the presentation we showed previously unpublished images of the series, and we explain the origin of the project and the evolution of the Roman Steampunk world development.

Remember that in the coming weeks we will inform you about de launching of Barcelona Roman Stampunk. Patience, Not long now!

 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.