El proper dissabte presentarem a la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia el projecte Barcelona Roman Steampunk, que té previst el seu llançament durant els propers dies.

Serà en el curs de la Ter-Cat d’Olot, al dinar trobada de la SCCFF que en aquesta ocasió s’ha fet coincidir amb la primera edició del Festival Literari MOT dedicada enguany al gènere fantàstic.El próximo sábado presentaremos a la Sociedad Catalana de Ciencia-Ficción y Fantasía el proyecto Barcelona Roman Steampunk, que tiene previsto su lanzamiento en los próximos días.

Será en el curso de la Ter-Cat de Olot, en el almuerzo encuentro de la SCCFF que en esta ocasión se ha hecho coincidir con la primera edición del Festival Literario MOT dedicada este año al género fantástico.Next Saturday we will present our project Barcelona Roman Steampunk (which is scheduled for release in the coming days) to the Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia.

It will be in the course of the Ter-Cat Olot lunch meeting of the SCCFF, that this time has coincided with the first Festival Literari MOT, dedicated this year to the fantasy genre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.