El passat abril vam tenir la sort d’assistir al Seminari “Disseny de Producció en la narrativa Transmedia” dins del Màster en Producció Transmedia de la UAB, com a part del premi del 2n concurs de guió transmèdia organitzat per GAC (Guionistes Associats de Catalunya).

En aquest seminari, Agustin Serra ens va explicar el projecte transmèdia Plot 28, i ens va deixar absolutament emocionats.
D’una banda, de veure que no estem sols al món; que hi ha gent desenvolupant projectes amb similituds al nostre, i comprovar que s’enfronten a algunes dificultats com les que nosaltres ens estem trobant.
Per l’altre costat, per veure la passió i energia que s’ha posat en el projecte, i amb la que l’Agustin ho transmet.

Què és Plot 28?

El projecte Plot 28 consisteix en una sèrie de documentals, llibres, apps, blogs i còmics que narren la ficció del misteri que amaga una parcel·la perduda, durant el procés de reparcel·lació dels terrenys on es va celebrar l’Expo de Saragossa 2015. Periodistes, testimonis, moviments socials, i la Resistència s’uneixen per treure a la llum les intrigues i conspiracions que ningú va pensar que anaven a descobrir-se.

Com els seus autors diuen: Plot 28 és una història maleïda.

Val la pena investigar i endinsar-se en una història que es va tornant més inquietant a mida que va descobrint. Indispensables els documentals, les proves que es poden veure a la web, els llibres (Novela Navegable / Bitácora a la deriva / El diario de Laura / Conspiracy) i sobretot la App. Que ho disfruteu!

plot28_03_700px plot28_01_700px


El pasado abril tuvimos la suerte de asistir al Seminario “Diseño de Producción en la narrativa Transmedia” dentro del Máster en Producción Transmedia de la UAB, como parte del premio del 2º concurso de guión transmedia organizado por GAC (Guionistes Associats de Catalunya).

En dicho seminario, Agustin Serra nos explicó el proyecto transmedia Plot 28, y nos dejó absolutamente emocionados.
De un lado, de ver que no estamos solos en el mundo; que hay gente desarrollando proyectos con similitudes al nuestro, y comprobar que se enfrentan a algunas dificultades como las que nosotros estamos lidiando.
Por el otro lado, por ver la pasión y energía que se ha volcado en el proyecto, y con la que Agustin lo transmite.

¿Que es Plot 28?

El proyecto Plot 28 consiste en una serie de documentales, libros, apps, blogs y cómics que narran la ficción del misterio que oculta una parcela perdida en el proceso de reparcelación de los terrenos donde se celebro la Expo de Zaragoza 2015. Periodistas, testimonios, movimientos sociales, y la Resistencia se unen para sacar a la luz las intrigas y conspiraciones que nadie pensó que iban a desvelarse.

Como sus autores dicen: Plot 28 es una historia maldita.

Merece la pena investigar y adentrarse en una historia que se va volviendo mas inquietante a medida que se va descubriendo. Indispensables los documentales, las pruebas que se pueden ver en la web, los libros (Novela Navegable / Bitácora a la deriva / El diario de Laura / Conspiracy) y sobre todo la App. Que lo disfrutéis!

plot28_03_700pxplot28_01_700px

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.