PLOT 28 Projecte transmèdia

Posted by on set 21, 2015 in barcelona-robot, Blog, Narrativa | No Comments
PLOT 28 Projecte transmèdia

El passat abril vam tenir la sort d’assistir al Seminari “Disseny de Producció en la narrativa Transmedia” dins del Màster en Producció Transmedia de la UAB, com a part del premi del 2n concurs de guió transmèdia organitzat per GAC (Guionistes Associats de Catalunya).

En aquest seminari, Agustin Serra ens va explicar el projecte transmèdia Plot 28, i ens va deixar absolutament emocionats.
D’una banda, de veure que no estem sols al món; que hi ha gent desenvolupant projectes amb similituds al nostre, i comprovar que s’enfronten a algunes dificultats com les que nosaltres ens estem trobant.
Per l’altre costat, per veure la passió i energia que s’ha posat en el projecte, i amb la que l’Agustin ho transmet.

Què és Plot 28?

El projecte Plot 28 consisteix en una sèrie de documentals, llibres, apps, blogs i còmics que narren la ficció del misteri que amaga una parcel·la perduda, durant el procés de reparcel·lació dels terrenys on es va celebrar l’Expo de Saragossa 2015. Periodistes, testimonis, moviments socials, i la Resistència s’uneixen per treure a la llum les intrigues i conspiracions que ningú va pensar que anaven a descobrir-se.

Com els seus autors diuen: Plot 28 és una història maleïda.

Val la pena investigar i endinsar-se en una història que es va tornant més inquietant a mida que va descobrint. Indispensables els documentals, les proves que es poden veure a la web, els llibres (Novela Navegable / Bitácora a la deriva / El diario de Laura / Conspiracy) i sobretot la App. Que ho disfruteu!

plot28_03_700px plot28_01_700px

Leave a Reply