El proper cap de setmana tindrà lloc a Barcelona la III Fira Steampunk de Barcelona amb motiu de la EuroSteamCon.
I Barcelona Robot hi serà, amb una conferència a càrrec de J. Valor Montero i Laura Llimós, presentant l’univers ØMNI, format per novel·les com La República Pneumàtica (Ed. Fantascy i Ed. Cruïlla), Barcelona Roman Steampunk (ØMNI / I) i El constructor de Laberintos (ØMNI / II).

A la conferència explicarem el procés creatiu i motivacions de les novel·les, així com els diferents formats als quals han donat pas.

A més hi haurà un sorteig

La presentació ve amb sorpresa: sortejarem un joc de cartes/postals, i un mapa de Barcinomagna, lloc central de l’acció a La República Pneumàtica i la sèrie ØMNI. Podran participar en el sorteig tots aquells que portin un exemplar d’algun dels llibres per signar.

sorteo eurosteamcon

Recorda:
EuroSteamCon: 3 i 4 d’octubre, Cotxera de Sants, Barcelona.
Conferència J. Valor Montero, 3 d’octubre, 12:00h.


El próximo fin de semana tendrá lugar en Barcelona la III Feria Steampunk de Barcelona con motivo de la EuroSteamCon.
Y ahí estaremos Barcelona Robot, con una conferencia a cargo de J. Valor Montero y Laura Llimós, presentando el universo ØMNI, formado por novelas como La República Pneumática (Ed. Fantascy y Ed. Cruïlla), Barcelona Roman Steampunk (ØMNI / I) y El constructor de Laberintos (ØMNI / II).

En la conferencia explicaremos el proceso creativo y motivaciones de las novelas, así como los diferentes formatos a los que han dado paso.

Además tenemos preparado un sorteo

Nuestra presentación viene con sorpresa: sortearemos un juego de cartas/postales, y un mapa de Barcinomagna, lugar central de la acción en La República Pneumática y la serie ØMNI. Podrán participar en el sorteo todos aquellos que traigan un ejemplar de alguno de los libros para firmar.

sorteo eurosteamcon

Recuerda:
EuroSteamCon: 3 y 4 de octubre, Cotxera de Sants, Barcelona.
Conferencia J. Valor Montero, 3 de octubre, 12:00h.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.