Tenim el plaer d’anunciar que La República Pneumàtica II- Els quatre confins ja està disponible a les botigues de la mà del segell Camp a Través de l’editorial Cruïlla. El 7 d’abril a les 19:00h tindrà lloc la presentació del llibre a Llibreria Gigamesh. Us en donarem detalls ben aviat.

RP1+RP2_portades_700px
http://www.amazon.es/dp/8466140107

Aprofitem per recuperar el booktrailer de la primera novel·la La República Pneumàtica I- Ball de serps, disponible també a Camp a Través i a Fantascy (Penguin-Random House) en la seva versió en castellà. Seguiu atents!


Tenemos el placer de anunciar que la segunda parte de La República Pneumática ya está disponible en tiendas en catalán de la mano del sello Camp a Través de Editorial Cruïlla. El 7 de abril a las 190:00h tendrá lugar la presentación del libro en Librería Gigamesh. Os daremos más detalles muy pronto. Para aquellos que nos estáis preguntando: en breve daremos notícias sobre la versión en castellano del libro.

RP1+RP2_portades_700px
http://www.amazon.es/dp/8466140107

Mientras tanto, aprovechamos para recuperar el booktrailer de la primera novela La República Pneumàtica I- Baile de serpientes. ¡Seguid atentos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.