Tanquem un altre any a barcelona robot amb la satisfacció d’aconseguir petits èxits que ens animen a seguir lluitant. Vam començar l’any celebrant la publicació de La República Pneumática, de J. Valor Montero de la mà dels segells Camp a Través (Editorial Cruïlla) i Fantascy (Editorial Penguin-Random House). La seva presentació a la Llibreria Gigamesh va resultar un èxit, on vam poder gaudir de l’acompanyament de l’Associació Cultural Nautilus i el seu Roman-Steampunk Cosplay.

Durant aquest any hem publicat la versió interactiva multimèdia per iPad de la sèrie ØMNI, amb els títols Barcelona Roman Steampunk i El Constructor de laberintos, el primer dels quals va estar destacat a la secció de novetats de l’iBooksStore durant tot un mes.
No hem parat, i amb aquest any ple d’experiències a l’esquena ens preparem per rebre el nou any amb nous reptes i projectes.

happy_2106_700px

FELIÇ 2016Cerramos un año más en barcelona robot con la satisfacción de conseguir pequeños logros que nos animan a seguir luchando. Empezamos el año celebrando la publicación de La República Pneumática, de J. Valor Montero de la mano de los sellos Camp a Través (Editorial Cruïlla) y Fantascy (Editorial Penguin-Random House). Su presentación en Librería Gigamesh resultó un éxito, donde pudimos disfrutar de la compañía de la Asociación Cultural Nautilus y su Roman-Steampunk Cosplay.

Durante este año hemos publicado la versión interactiva multimedia para iPad de la serie ØMNI, con los títulos Barcelona Roman Steampunk y El Constructor de laberintos, el primero de los cuales estuvo destacado en la sección de novedades de la iBooksStore durante todo un mes.
No hemos parado, y con este año lleno de experiencias en la espalda nos preparamos para recibir el nuevo año con nuevos retos y proyectos.

happy_2106_700px

FELIZ 2016


One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.