Com ja vam anunciar el passat Dissabte 12 d’Abril vam tenir l’oportunitat de presentar la novel.la multimèdia Barcelona Roman Steampunk dins de la Ter.Cat d’Olot, les trobades periòdiques que celebra la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia, que es va celebrar coincidint amb la última jornada del Festival de Literatura MOT.

Volem agrair als amics de la Fantasia i la Ciència-Ficció la seva acollida i entusiasme i els ànims per seguir endavant amb el nostre projecte.

presentacio_sccff_700pxComo ya os anunciamos, el pasado Sábado 12 de Abril tuvimos la oportunidad de presentar la novela multimedia Barcelona Roman Steampunk dentro de la Ter.Cat de Olot, los encuentros periódicos que celebra la Sociedad Catalana de Ciencia-Ficción y Fantasía , que se celebró coincidiendo con la última jornada del Festival de Literatura MOT.

Queremos agradecer a los amigos de la Fantasía y la Ciencia Ficción su acogida y entusiasmo y los ánimos para seguir adelante con nuestro proyecto.

presentacio_sccff_700pxAs we announced, on Saturday April 12 we had the opportunity to present our multimedia novel Barcelona Roman Steampunk within Ter.Cat Olot, the regular meetings held by the Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia , wich took place to coincide with the final day of the Festival of Literature MOT.

We thank the friends of Fantasy and Science Fiction, his enthusiasm and encouragement received to move forward with our project.

presentacio_sccff_700px

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.