Ja està disponible al nostre web el Glossari corresponent a la novel.la “La República Pneumàtica” de J. Valor Montero, publicada en català per l’editorial Cruïlla dins el segell Camp a Través, i en castellà per l’editorial Penguin Random-House dins el segell Fantascy.

El glossari ha estat il·lustrat per Laura Llimós amb imatges extretes de “Barcelona Roman Stemapunk”, la novel·la multimedia interactiva de Barcelona Robot en la que s’imagina que l’ambient de “La República Pneumática” s’ha convertit en videojoc en un futur proper.

Podeu accedir al glosari amb aquest link.

Ya está disponible en nuestra web el Glosario correspondiente a la novela “La República Pneumática” de J. Valor Montero, publicada en castellano por la editorial Penguin Random- House dentro del sello Fantascy, y en catalán por la editorial Cruïlla dentro del sello Camp a Través.

El glosario ha sido ilustrado por Laura Llimós con imágenes extraídas de “Barcelona Roman Stemapunk“, la novela multimedia interactiva de Barcelona Robot en la que se imagina que el ambiente de “La República Pneumática” se ha convertido en videojuego en un futuro cercano.

Podéis acceder al glosario con este link.

Now available on our website the glossary of the novel “La República Pneumatica” by J. Valor-Montero.

You can access the glossary with this link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.