Últimament només sento a tot arreu notícies sobre l’Internet of things. Un concepte que encara no sé definir amb tota la seva amplitud, però que començo a intuir el potencial que se li atribueix.
D’entre la sopa de gadgets que s’inscriuen en aquest món aquest m’ha cridat l’atenció. Flic és un butó inhalambric al qual es poden programar accions a través d’una aplicació mòbil.

El butó pot enganxar-se a qualsevol lloc, en una paret, al cotxe, a la bicicleta,… i entre les accions que se li poden programar destaquen controlar les llums de la casa, fer una trucada a un número de telèfon, fer una foto, posar música,…

Ara mateix hi ha una campanya de micromecenatge a Indiegogo on podeu trobar tota la informació. Val la pena veure el vídeo, on amb molt d’humor es dónen idees d’ús de Flic.

Últimamente oigo en todas partes noticias sobre Internet of things. Un concepto que todavía no sé definir con exactitud, pero que empiezo a intuir el potencial que se le atribuye.
De entre la sopa de gadgets que se inscriben en este mundo éste me ha llamado la atención. Flic es un botón inalámbrico al que se pueden programar acciones a través de una aplicación móvil.

El botón puede pegarse en cualquier sitio, en una pared, en el coche, en la bicicleta, … y entre las acciones que se le pueden programar destacan controlar las luces de la casa, hacer una llamada a un número de teléfono, hacer una foto, poner música, …

Está abierta una campaña de crowdfunding en IndieGoGo donde encontrareis toda la información. Vale la pena ver el vídeo, donde con mucho humor se dan ideas de uso de Flick.

Lately I hear everywhere news on Internet of things. A concept I can’t yet define exactly, but I begin to sense the potential attributed.
Among a soup of gadgets that fit into this world this one caught my attention. Flic is a wireless button that can be programmed to do actions via a mobile application.

The button can be caught anywhere, on a wall, in the car, on the bike, … and you can program it accions such as  control of house lights, make a phone call, take a picture, play music, …

You can find all the information in their Indiegogo crowdfunding campaign website. Worth seeing the video, with lots of humor and good reasons to purchase Flic.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.