Weird Al Yankovic ens presenta un vídeo molt atractiu visualment on destaca la importància d’escriure correctament. El vídeo fa un repàs d’alguns dels errors més comuns a l’hora d’escriure en anglès fent servir la melodia “Blurred Lines” de Robin Thicke de base.

Una proposta d’allò més interessant, amb una clara vocació de ser traduïda a altres llengües. Lingüistes i estudiosos de la llengua del món, què esteu esperant!


Weird Al Yankovic nos presenta un vídeo muy atractivo visualmente que destaca la importancia de escribir correctamente. El vídeo hace un repaso de algunos de los errores más comunes al escribir en inglés usando de base la melodía “Blurred Lines” de Robin Thicke.

Una propuesta muy interesante con una clara vocación de ser traducida a otras lenguas. Lingüistas y estudiosos de la lengua del mundo, a qué estáis esperando!


Weird Al Yankovic presents a very visually attractive video which highlights the importance of writing correctly. The video gives an overview of some of the most common mistakes while writing in English using the tune “Blurred Lines” by Robin Thicke.

A very interesting proposal, with a clear aim to be translated into other languages. Linguists and language students of the world, what are you waiting for!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.