Ja està a la venda el col·leccionable Arqueología de National Geographic, distribuïda per RBA, en el qual hem tingut el plaer de participar.
Els integrants de Barcelona Robot hem elaborat les il·lustracions 3D d’algunes de les entregues, entre elles la de Pompeia, Roma d’August i Roma Imperial.

Cada lliurament recrea alguna ciutat de les civilitzacions antigues, per al que s’han desenvolupat il·lustracions 3D, sota la supervisió d’arqueòlegs que ens han proporcionat les últimes dades disponibles de l’aspecte real de l’arquitectura clàssica. Res a veure amb els marbres blancs als quals estem acostumats.

El primer número ja està a la venda, així que ja poder correr al quiosc.
Tota la informació de la col·lecció disponible a  http://coleccionarqueologia.com

Han col·laborat amb nosaltres Jose Martinez i Aina Garrido.

Arqueologia_F0-2

 

Ya está a la venta el coleccionable Arqueología de National Geographic, distribuida por RBA, en el que hemos tenido el placer de participar.
Los integrantes de Barcelona Robot hemos elaborado las ilustraciones 3D de algunas de las entregas, entre ellas la de Pompeya, Roma de Augusto y Roma Imperial.

Cada entrega recrea alguna ciudad de las civilizaciones antiguas, para lo que se han desarrollado ilustraciones 3D, bajo la supervisión de arqueólogos que nos han proporcionado los últimos datos disponibles del aspecto real de la arquitectura clásica. Nada que ver con los mármoles blancos a los que estamos acostumbrados.

Lo dicho, el primer número ya está a la venta, así que corred a los quioscos.
Toda la información de la colección disponible en http://coleccionarqueologia.com

Han colaborado con nosotros Jose Martinez y Aina Garrido.

Arqueologia_F0-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.