Aquesta setmana estem de celebració. Barcelona-Robot ha fet tres anys, i seguint el costum, un altre robot s’incorpora a la família. Ara ja tenim en Codi, l’Esc, l’Eco, i en Tomic tots quatre manufacturats per La habitación de Nekane.

Ha estat un any ple d’activitats i novetats, entre les quals podem destacar la publicació de La República Pneumàtica amb les editorials Random House-Mondadori i Cruïlla, el llançament de la segona part de la sèrie ØMNIEl Constructor de Laberintos“, i el 2n premi de Guió Transmedia que vam aconseguir amb “Barcelona Roman Steampunk“.

I no parem aquí, tenim una gran quantitat de propostes pel proper any. Seguiu atents!!

Esta semana estamos de celebración. Barcelona-Robot ha cumplido tres años, y siguiendo la costumbre, otro robot se incorpora a la familia. Ahora ya tenemos a Codi, Esc, Eco, y Tomic todos ellos manufacturados por La habitación de Nekane.

Ha sido un año lleno de actividades y novedades, entre las que podemos destacar la publicación de La República Pneumática con las editoriales Random House-Mondadori y Cruïlla, el lanzamiento de la segunda parte de la serie ØMNIEl Constructor de Laberintos” y el 2º premio de Guión Transmedia que conseguimos con “Barcelona Roman Steampunk“.

Y no paramos aquí, tenemos una gran cantidad de propuestas para el próximo año. Seguid atentos !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.